[cwa id='home-page-top']

Tv-værten Camilla Ottesen elsker at gå på jagt i sydafrika

Posted on

Camilla Ottesen

 

Tv-værten, Camilla Ottesen, var sammen med deltagerne i tv-programmet, “Den Store Vægt Kamp” på ekstra hårdt arbejde. Optagelserne var mere krævende end forventede, så Camilla Ottesen kom ikke på ferie med familien.

Det fik hun, og resten af familien, dog lavet om på et par måneder senere, da tv-optagelserne til tv-programmet til “Den Store Vægt Kamp” var færdige. Nu gik turen nemlig på ferie til sydafrika.

Camilla Ottesen og resten af familien har før været i sydafrika. De var der blandt andet dernede, i 2012 og 2013. På det tidspunkt var  børnene ikke så store. Så mens de var i sydafrika, gik børnene i skole dernede.

Ferien i sydafrika, byder ikke kun på god mad og solskin. Camilla Ottesen er nemlig også en ivrig jæger og hun elsker at gå jagt. I mere end 15 år har hun været jæger, og i sydafrika er der masser af muligheder for at komme på jagt i naturen.

Nu ser det ud til, at jæger instinkt er givet videre, til den næste generation i familien. Camilla Ottesens datter, er nemlig begyndt at vise interesse for at gå på jagt, lige som sin mor.