[cwa id='home-page-top']

Tv-vært Rikke Gøransson står skarpere end nogensinde før

Posted on

Rikke Gøransson

 

Tv-værten, Rikke Gøransson som styre løjerne på “Paradise Hotel”, er fyldt 31 år, og hun er skønnere end nogensinde før. Det kan du selv bekræfte, når hun i denne uge sætter gang i en ny sæson, af tv-programmet, “Paradise Hotel”.

Rikke Gøransson har været i skarp træning inden den nye sæson starter. For med alderen er det ikke blevet nemmere at holde sig i form. Men hun mener dog helt oprigtigt, at hun aldrig nogensinde før, har haft en så perfekt krop, som det er tilfældet pt.

I år har Rikke Gøransson fået en ny stilist, som har valgt at hun skal have meget mere kropsnære kjoler på. Som hun selv siger med et smil, så skal hun klæde sig som en på 21 år. Derfor har hun blandt andet været i hård træning i Spanien, hvor hun trænede seks timer om dagen.

Rikke Gøransson understreger dog, at det ikke på nogen er TV3 der har fået hende til at træne, så meget som hun har gjort. Som hun siger, hendes krop er hendes værktøj, og hun ønsker levere det bedste af det bedste i den nye sæson af tv-programmet, “Paradise Hotel”.