• Tv Guide

 • Tv-programmet “Min fede træner” flopper helt vildt!

  Posted on

  Mine Fede Træner

  TV3´s nye tv-program “Min fede træner” følger fire kendte dansker alle sammen selv skal tage meget på før de skal hjælpe fire helt almindelige dansker med at tabe sig. Men allerede før det første afsnit blev sendt har tv-programmet været ude i en massiv shitstorm på sociale medier. Tv-programmet fik også hård kritik af eksperter som kaldet tv-programmet for klamt og uetisk.

  Tv-programmet er nu løbet ind i endnu et stort problem. Seerne flygter nemlig væk fra tv-programmet. Da det første afsnit blev vist på TV3 så 125.000 ser med. Dette var det laveste seertal på et af TV3´s selv producerede tv-programmer. Og nu er seertallet faldet til sølle 82.000 seer en uge efter første afsnit blev vist på TV3.

  TV3 er blevet kraftigt opfordrede til at lukke tv-programmet ned af både tv-seer og eksperter inden for vægttab. Hvorvidt at TV3 vælger at følge disse opfordringer vides endnu ikke. Men i forhold til eksempelvis tv-programmet “Familien på Bryggen” som har over 200.000 seer kan man ikke kalde tv-programmet “Min fede træner” for en succes.