• Tv Guide

 • Trine Dyrholm instruerede Arvingerne i aftes

  Posted on

  Trine Dyrholm

  Hun er Danmarks mest vindende skuespillerinde. Søndag aften debuterede hun i en helt ny rolle. Den 44 årige stjerne skuespiller Trine Dyrholm havde nemlig ikke kun hovedrollen i DR´s drama tv-serie Arvingerne. Trine Dyrholm havde også instrueret aftenens afsnit.

  Efter aftenens afsnit af drama tv-serien Arvingerne var blevet vist kunne tv-seerne chatte med den meget spændte Trine Dyrholm. I et af svarene på chatten skrev Trine Dyrholm “Jeg er meget selvkritisk og skal nogle gange passe på med ikke at slå mig selv for mange gange oven i hovedet. Det får man jo ikke så meget ud af”

  I november måned startede Trine Dyrholm på optagelserne til den nye fil Nico der handler om kult sangerinden som var en del af gruppen The Velvet Underground.

  For et år siden overrakte den legendariske Hollywood stjerne skuespiller Meryl Streep en Sølvbjørn til Trine Dyrholm for sin rolle i Thomas Vinterbergs drama Kollektivet.

  Og hun hviler ikke på laurbærene. Allerede d. 20 april kan du se Trine Dyrholm i de danske biografer i den nye danske drama film “Du Forsvinder” med Nikolaj Lie Kass i den mandlige hovedrolle.