[cwa id='home-page-top']

Susanne Bier laver film med sit store Hollywood idol

Posted on

Susanne Bier

 

Den danske filminstruktør, Susanne Bier, er i fuld gang med optagelserne, til en ny film, der en postapokalyptisk fortælling. Filmen hedder “Bird Box”, og handler om mor til to børn, der forsøger at klare sig i en voldsom verden.

Filmen er fyldt med stjerne skuespiller som eksempelvis, Sandra Bullock, Sarah Paulson og John Malkovich. Susanne Bier er specielt begejstrede for, at samarbejdet med, Sandra Bullock, som hun altid har været meget stor fan af.

På trods af, at hollywood ikonet, Harvey Weinstein, har kastede en sort skygge over filmbranchen i Hollywood, efter at han er blevet tiltalt for flere forskellige sexskandaler. Så siger Susanne Bier, at det ikke, har påvirket optagelserne til filmen “Bird Box”.

Susanne Bier siger, at filmen at filmen “Bird Box”, på mange måder er en film, der hylder kvindelig styrke og manøvredygtighed. Det er eksempelvis kvinder som dem der stået frem Weinstein sagen.

Optagelserne til den nye film, “Bird Box” gik i gang i sidste uge i Los Angeles. Det er streaming giganten, Netflix der står økonomisk bag filmen.