• Tv Guide

 • Skuespiller Roland Møller klar til Oscar gyser

  Posted on

  Roland Møller

  Roland Møller blev for alvor kendt da han i 2012 var med i filmen “R” som mureren. Nu her fem år senere har han en af hovedrollerne i filmen “Under Sandet” som er blevet Oscar nomineret.

  At Roland Møller skulle gå hen og blive en kendt skuespiller var der ikke mange der havde regnet med for år tilbage. Der sad han nemlig i fængsel i årevis. Historien om den tid har han fortalt et utal af gange til den dansk presse.

  Men på trods af at Roland Møller ikke er så garvet i rollen som skuespiller er det alligevel gået meget stærkt for ham. Det har uden tvivl godt kunne betale sig at træde ud af hans comfort zone siger Roland Møller.

  I hans meget korte karriere som skuespiller har den allerede budt på Bodil Priser som bedste mandlige birolle i filmen “Nordvest” samt bedste mandlige hovedrolle i filmen “Under Sandet”

  Det betaler sig at arbejde hårdt siger Roland Møller der den 26 februar finder ud af om filmen han har hovedrollen i vinder til den 89. udgave af det store Oscar show i USA. Du kan se traileren til filmen “Under Sandet” her under: