• Tv Guide

 • Se dansk tv i udlandet

  Posted on

  Se dansk TV i udlandet

  Du kan (ikke) se dansk tv i udlandet

  Hvis du bor i udlandet eller bare er på ferie et helt andet sted uden for Danmark og gerne vil se dansk TV mens du er der skal du være opmærksom på at det umiddelbart ikke kan lade sig gøre. Derfor er der mange mennesker der bliver meget skuffede når de har set frem til at skulle se eksempelvis en håndboldkamp eller andet på en af de danske tv-kanaler mens de har befundet sig i udlandet.

  Du kan ikke se dansk tv i udlandet

  Med ExpressVPN kan du se alle de danske tv-kanaler uden for Danmark

  De fleste tror nemlig at fordi at de har et abonnement til Viaplay eller TV2 Play eller lignende at de så kan de se dansk TV på deres computer eller tablet i udlandet ligesom de kan derhjemme. Men på grund af bl.a. rettigheder m.m. kan det umiddelbart ikke lade sig gøre. Der findes andre og meget dyre løsninger der hjælpe dig med at få adgang til danske tv-kanaler når du befinder dig i udlandet. Men ExpressVPN er den bedste og den billigste løsning.

  Safervpn fixer problemet

  ExpressVPN løser problemet 

  Men som med alt andet her i livet er der selvfølelig en smutvej forbi denne lille barriere. Ved at benytte dig af et lille program der hedder ExpressVPN kan du nemt og lynhurtigt komme til at se dansk TV i udlandet på din computer eller tablet lige meget hvor i henne i verden du befinder dig.

  Safervpn virker i hele verden

  ExpressVPN virker i hele verden

  ExpressVPN er et lille program der får det til at se ud som om at du befinder dig i Danmark selv om du eksempelvis sidder i Spanien, Tyrkiet, Tyskland, Norge, Sverige, Thailand eller et hvilket som helst andet land i verden. På denne måde kan det lade sig gøre at se alle de danske tv-kanaler som du ønsker mens du opholder dig uden for Danmark.

  Hvad koster Safervpn?

  Hvad koster det at bruge ExpressVPN?

  ExpressVPN koster fra 8,32 $ hvilket er ca. 56,41 kr. for en måned. Så det er ikke noget der vælter husholdningsbudgettet. Det er super nemt at installere og det kræver næsten ikke noget plads. ExpressVPN virker på PC, Mac, Android, iPad og alle andre platforme. Når du har installeret ExpressVPN og aktivere det kan du bl.a. se og bruge: DR, Viaplay, TV2 Play, Stofa TV, Telia TV, Boxer TV, Waoo TV m.m.

  Netflix

  Du kan også skifte din Netflix konto fra dansk til en amerikansk konto som jo bekendt har et meget større udvalg af forskellige film og tv-serier end den danske version af Netflix har.

   

  ExpressVPN