• Tv Guide

 • VPN – Se dansk tv i udlandet

  Posted on

  Se dansk TV i udlandet

  Du kan (ikke) se dansk tv i udlandet

  Hvis du bor i udlandet eller bare er på ferie et helt andet sted uden for Danmark og gerne vil se dansk TV mens du er der skal du være opmærksom på at det umiddelbart ikke kan lade sig gøre. Derfor er der mange mennesker der bliver meget skuffede når de har set frem til at skulle se eksempelvis en håndboldkamp eller andet på en af de danske tv-kanaler mens de har befundet sig i udlandet.

  Du kan ikke se dansk tv i udlandet

  Med en VPN konto hos Overplay kan du se alle danske tv-kanaler udenfor Danmark

  De fleste tror nemlig at fordi at de har et abonnement til Viaplay eller TV2 Play eller lignende at de så kan de se dansk TV på deres computer eller tablet i udlandet ligesom de kan derhjemme. Men på grund af bl.a. rettigheder m.m. kan det umiddelbart ikke lade sig gøre. Der findes andre og meget dyre løsninger der hjælpe dig med at få adgang til danske tv-kanaler når du befinder dig i udlandet. Men Overplay er den bedste og den billigste løsning.

  Safervpn fixer problemet

  VPN fra Overplay løser problemet 

  Men som med alt andet her i livet er der selvfølelig en smutvej forbi denne lille barriere. Ved at benytte dig af et lille program der hedder Overplay kan du nemt og lynhurtigt komme til at se dansk TV i udlandet på din computer eller tablet lige meget hvor i henne i verden du befinder dig.

  Safervpn virker i hele verden

  VPN fra Overplay virker i hele verden

  Overplay er et lille program der får det til at se ud som om at du befinder dig i Danmark selv om du eksempelvis sidder i Spanien, Tyrkiet, Tyskland, Norge, Sverige, Thailand eller et hvilket som helst andet land i verden. På denne måde kan det lade sig gøre at se alle de danske tv-kanaler som du ønsker mens du opholder dig uden for Danmark.

  Hvad koster Safervpn?

  Hvad koster en VPN konto hos Overplay?

  Overplay koster fra 8,33 $ hvilket er ca. 56,42 kr. for en måned. Så det er ikke noget der vælter husholdningsbudgettet. Det er super nemt at installere og det kræver næsten ikke noget plads. Overplay virker på PC, Mac, Android, iPad og alle andre platforme. Når du har installeret Overplay og aktivere det kan du bl.a. se og bruge: DR, Viaplay, TV2 Play, Stofa TV, Telia TV, Boxer TV, Waoo TV m.m.

  Netflix

  Du kan også skifte din Netflix konto fra dansk til en amerikansk konto som jo bekendt har et meget større udvalg af forskellige film og tv-serier end den danske version af Netflix har.

  Sådan kommer du i gang med din VPN konto hos Overplay

   

  Her kan du se hvad du skal gøre inde på Overplay hjemmesiden:

   

  VPN - Overplay

   

  Herefter vælger du denne pakke:

   

  VPN - Overplay

   

  Vælg herefter om du vil betale for et år eller per måned:

   

  VPN - Overplay

   

  Herefter skal du indtaste din email adresse:

   

  VPN - Overplay

   

  Til sidst skal du vælge hvordan du vil du vil betale:

   

  VPN - Overplay

   

  Det tager kun 2 minutter at komme i gang:

   

  VPN - Overplay