• Tv Guide

 • Sarah Louise fik en uhyggelig mail

  Posted on

  Sarah Louise Christiansen

  Den smukke tv-personlighed og blogger Sarah Louise Christiansen havde nær fået morgenkaffen galt i halsen da hun en morgen tjekkede sine e-mails.

  I mellem de forskellige mails dukkede der pludselige en mail op fra en fremmede kvinde som påstod at hendes veninde havde været sammen med Sarah’s kæreste da de havde været gået fra hinanden og nu havde hun født deres fælles barn.

  Sarah Louise Christiansen måtte lige læse mailen igennem et par gange for helt at forstå hvad det drejede sig om. Sarah derefter direkte kontakt til Michael og spurgte ind til om der var noget det som den fremmede kvinde skrev i mailen.

  Michael fortalte hende at han havde datet en en kvinde i ganske kort tid. Men da han gjorde det klart over for hende at han ikke ville noget seriøst med forholdet blev hun kugleskør. Han bekræftede samtidigt at der under ingen omstændigheder kunne være talte om at han havde gjort hende gravid.

  Derefter skrev Sarah Louise Christiansen tilbage til den lettere forstyrrede kvinde og fortalte hende at det ville få alvorlige konsekvenser hvis hun blev ved med at sprede falske rygter. Derefter hørte hun aldrig mere fra den lettere forstyrrede kvinde. Sarah Louise Christiansen fatter ikke at folk gider at spilde deres tid på at en så kort tilfredsstillelse som det er at svine andre til med falske rygter.