• Tv Guide

 • Sådan luller Seebach sønnike i søvn

  Posted on

  Rasmus Seebach

  Den folkekære sanger Rasmus Seebach er blevet far for første gang til en lille dreng som ham og den 13 år yngre kæresten Julie Teglhus har navngivet Holger.

  Rasmus Seebachs Facebook side kunne man se at den lille Holger allerede fra nu af bliver introduceret for musikken verden. Vuggen som den lille Holger ligger i er nemlig bundet fast  til en pladespiller som så vugger lille Holger mens den køre rundt.

  Rasmus Seebach var selv ude og fortælle at han nu var blevet far da det skete d. 8 januar 2017 På sin Facebook profil skrev han følgende:

  Endelig kom vores lille Holger på 3600 gram til verden! I nat kl. 02:02 lå han trygt ved sin smukke og overdrevet seje mors bryst. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor stolt jeg er af dem begge to. Min egen lille familie. Jeg kan ikke lade være med at citere min gamle far: “Det’ det, jeg altid har sagt – jeg er vel nok en heldig fyr”. Jeg er simpelthen så lykkelig!”

  Se videoen hvor lille Holger bliver vugget i søvn med hjælp fra en pladespiller her under: