• Tv Guide

 • Mads og Monopolet er ramt af en shitstorm

  Posted on

  Mads Steffensen

  Det super populære radioprogram “Mads & Monopolet” er endt i en såkaldt shitstorm på de sociale medier. Det hele startede med at lytteren “Preben” skrev ind til radioprogrammet  for at få råd omkring hvad han skulle gøre når hans forældre ville tage bilen hjem efter selv om at de havde fået lidt for meget at drikke.

  Dette svarede panelet i radioprogrammet på men svaret faldt ikke i god jord hos flere af lytterne. Mads Steffensen forsvare dog taget panelet som bestod af livsstils-ekspert Mads Christensen, sangerinde Søs Fenger og tv-vært Ane Cortzen. Mads Steffensen siger at ingen i panelet synes at det var ok at køre spritkørsel.

  Mads Steffensen skriver på Facebook “Panelet foreslog forskellige løsninger. Blandt andet: Tag nøglerne. Giv dem et lift. Brug en alkotester. Tæl glas så man har styr på hvor meget der blev drukket. Alle i panelet tog afstand fra spirituskørsel” skriver Mads Steffensen i Facebook opslaget.”

  Mads Steffensen skriver endvidere på Facebook: “Mads & Monopolet er ikke en broget flok af begavede og interessante hoveder. Det er ikke en flok jurister og advokater, det er ikke en facitliste eller et mini-folketing.”