• Tv Guide

 • Pilou Asbæk får filmrolle i ny storfilm

  Posted on

  Pilou Asbæk

  Tilbage i 1951 nærmere præcist den 29 marts gik den 28 årige Palle Hardrup ind i Landmandsbanken på Nørrebrogade for at røve den. Røveriet mislykkes og kort tid efter løb Palle Hardrup ud af banken igen med to liv på samvittigheden.

  Efter det mislykkede bankrøver fandt politiet hurtigt frem til Palle Hardrup. Men det der lignede et almindeligt bankrøveri der var gået meget galt skulle vise sig at blive til en af de mest mærkværdige kriminalsager Danmark har set til dato.

  Der blev nemlig efterfølgende sået meget tvivl om hvorvidt at Palle Hardrup var blevet hypnotiseret til at udføre bankrøveriet af sin tidligere cellekammerat Bjørn Schouw Nielsen. Det mislykket bankrøveri og dobbeltdrabet blev dengang blandt folk kaldt for “Hypnosemordet”

  Og nu bliver “Hypnosemordet” altså til en film med danske Pilou Asbæk i hovedrollen som efterforskeren der skal forsøge at opklare sagen. Optagelserne til filmen “Hypnosemordet” er i fuld gang i den kroatiske hovedstad Zagreb.

  Filmens internationale film titel er “The Guardian Angel” og af andre medvirkende kan nævnes Cyron Melville, Johannes Lassen, Josh Lucas og Rade Serbedzija. Filmen The Guardian Angel” forventes at få biografpremiere i 2018.