[cwa id='home-page-top']

Numerolog har forudsagt vinderen af aftens landskamp

Posted on

August Darius Danielsson

 

Der er dem der tror på numerolog, og så er der dem der ikke tror på det. Numerologi, handler i korte træk om, at man kan se ind i fremtiden samt fortiden, via flere forskellige talt sammensætninger.

En af verdens førende numerologer er, August Danielsson, der er pærer dansk. Han forudså eksempelvis, at Genmab aktien, ville stige voldsomt. August Danielsson, forudså også, at selvsamme aktie, ville falde voldsomt i værdi. Siden har Genmab aktien, tabt 10% af sin værdi.

Normalt forudser, August Danielsson, ting over en længere tidsperiode, som eksempelvis Genmab aktien. Men nu har han lagt hoved på blokken, og forud sagt vinderen af aftenens fodboldlandskamp mellem Danmark og Irland.

Ifølge numerologen, August Danielsson, er der slet ikke nogen tvivl om, at det er Danmark, der løber afsted med sejren i aften. Han udtaler at Danmark har flere spillere, der er i stand til at sikre sejren til Danmark.

Se selv med i aften, klokken 20:45, på Kanal 5, hvor det vil vise sig om numerologen, August Danielsson, virkelig kan forudse ting, via forskellige tal kombinationer i universet. Her under kan du se en af de mange videoer, August Danielsson har lavet, hvor han fortæller om, fortiden og frem tiden.