[cwa id='home-page-top']

Nu kommer “Say yes to the dress” i en dansk version

Posted on

Say yes to the dress - Randy Fenoli

Der mange kvinder rundt omkring i Danmark der har valgt at have tv-kanalen TLC i deres tv-pakke udelukkende fordi at de gerne vil kunne se det amerikanske tv-program “Say yes to the dress”.

Tv-programmet går i alt sin enkelhed ud på at forskellige kvinder der jagt efter den perfekte bryllupskjole for hjælp af professionelle folk til at finde den helt rigtige bryllupskjole.

Og nu er der godt nyt til alle danske kvinder som mangler hjælp til at finde den helt rigtige bryllupskjole. Kanal 4 lancerer nemlig en dansk udgave af tv-programmet “Say yes to the dress”.

Der stortset altid mange følelser på spil når den helt rigtige bryllupskjole skal findes. Derfor skaber det tit masser af blod, sved og tårer mens dramaet står på.

I den amerikanske udgave er det blandet Randy Fenoli som er gået hen og blevet en levende legende som hjælper de forskellige kvinder med at finde den helt rigtige bryllupskjole.

Herunder kan du se et klip fra den amerikanske version af tv-programmet “Say yes to the dress”.

 

 

Skulle du selv have lyst eller kender du nogen som kunne have brug for at deltage i den danske version af tv-programmet “Say yes to the dress” skal du kontakte tv-kanalen Kanal 4