• Tv Guide

 • Mascha Vang søger hjælp til tilberedning af marsvin

  Posted on

  Mascha Vang

  Der som bekendt et gammelt ordsprog der siger at man skal “smede mens jernet er varmt” og det må man sige at den smukke kendis blogger Mascha Vang gør. I øjeblikket er hun aktuel i tv-programmet “Min fede træner” på TV3 som er røget ud i en sand shit storm på de socialemedier. Faktisk er shit stormen så slemt at Mascha Vang er blevet nødt til at hyre bodyguards der følger hende når hun bevæger sig rundt i København.

  Men det får ikke den den smukke Mascha Vang til at stoppe med at lave tv-programmer. I øjeblikket er hun på optagelser Peru sammen med Kanal 5 der ved at lave det nye tv-program der hedder “Det stærkeste netværk”. I tv-programmet skal en række kendte personer aktivere der mange følgere som så skal hjælpe dem at løse forskellige opgaver.

  Mascha Vang skrev blandt andet til sine mange følgere på Twitter “Hvordan tilbereder jeg et marsvin… Anyone?” Hvorvidt at hun fik svar på dette og om hun selv spiste marsvinene får vi at se når når det nye tv-program “Det stærkeste netværk” får premiere på Kanal 5 med Uffe Holm som tv-vært på programmet.

  Marsvin