• Tv Guide

 • Magnussen springer ud som reality stjerne

  Posted on

  Jan og Christina Magnussen og deres to børn

  De sidste to har Danmarks mest vindende racerkører Jan Magnussen haft et kamerahold i ryggen der har fulgt familiens og hans liv på helt tæt hold.

  Det er der kommet dokumentar reportagen “Familien Magnussen” ud af. Fra d. 8 februar kan du se første afsnit af dokumentar reportagen på Kanal 5.

  I det første afsnit af dokumentar reportagen kan du følge hele familiens liv hjemme i Roskilde samt når sæsonen med 24 timers løbet i Daytona starter. Det har været meget vigtigt for for både Jan Magnussen og hans kone Christina at dokumentar reportagen viste hvad det kræver at af en familie når manden i huset er en af verdens bedste racerkørere.

  Jan og Christina Magnussen har tit oplevet at folk omkring familien har en meget misforstået opfattelse af hvad det ville sige at være professionel racerkører. Rigtigt mange mennesker tror at man bare møder 10 minutter før man skal køre race og når dagen er omme drikker man champagne og nyder livet i luksus. Men virkeligheden er en helt anden fortæller Jan og Christina Magnussen.

  Normalt er Jan og Christina Magnussen et meget privat familie der prøver at holde pressen på afstand. Men motorsport er dyrt og det kræver at man kan finde sponsorer der kan betale for gildet. Ved at lave denne dokumentar reportagen håber familien Magnussen at de både kan vise at det ikke er et 8 – 16 job at være professionel racerkøre samtidigt med at de forhåbentligt kan tiltrække nye sponsorer til.