[cwa id='home-page-top']

Komikeren Jonatan Spang er endt i en shitstorm

Posted on

Jonatan Spang

 

Komikeren Jonatan Spang, har i øjeblikket stor succes med tv-programmet, “Ugen der gik – komik” som sendes hver søndag, på DR 2. Her tager han ugens forskellige begivenheder, under kærlig behandling.

Denne ugens helt store emne, var da borgmester, Anne Mees, valgte at forlade kommunalpolitik. Komikeren, Jonatan Spang, mødte derfor op til pressemødet på Københavns Rådhus, hvor Anne Mees fortalte at hun i kølvandet på den seneste tids bryllup afsløringer, valgte at trække sig helt fra politik.

Men Jonatan Spang, var ikke kommet for at stille spørgsmål omkring Anne Mees politiske liv, men brugte derimod sin kostbare taletid på at spørge hende om sit forhold til, frysemad og tv-serierne “Games of Thrones” og “Sex and the City”.

Men det var langt fra alle, der synes at det var passende, af komikeren, Jonatan Spang, at lave sjov med Anne Mees, i forhold til sagens kerne. Jonatan Spangs kollega på DR 2, Jens Grund mente at det var direkte respektløst, og at det på ingen måde passede ind i pressemødet.

Hvis du vil se, hvordan det gik til da Jonatan Spang stillede de upassende spørgsmål til den tidligere borgmester, Anne Mees, så skal du kigge med på søndag klokken 21:00 på DR 2. I mens du venter på at det bliver søndag, kan du her under se Jonatan Spang på slap line, foran Dronningen, og resten af den kongelige familie.