[cwa id='home-page-top']

Camilla

I aftenens program skal det handle om krydderier fra Mexico og det betyder chili, masser af chili. I modsætning til hvad mange tror, så er chilier fra Mexico ikke særligt stærke, mener altså Camilla Plum, som laver Chilisauce, Guacamole, Mole pablano og Ceviche, så alle kan være med.. Danskerne bruger ikke ret mange krydderier i madlavningen, selvom det er en billig måde at få livliggjort selv de mest klassiske retter. Der er noget magisk over krydderier, deres evner til at få dagligdags ingredienser til at smage som himlen, løfte daglig mad op på et helt andet niveau, ved hjælp af tørrede frø, bark, blomster, rødder og blade, som efterhånden kan fås næsten alle vegne. I 10 programmer tryller Camilla med de magiske dufte og smukke og mærkeligt udseende planteprodukter.. Sendt første gang 08.05.11

*For at få en påmindelse på iPhone, skal appen Google Kalender være aktiv