• Tv Guide

  • Camilla

    I Krudt og Krydderier tager Camilla Plum dig ud på en historisk og kulinarisk rejse blandt alverdens krydderier. I aften viser Camilla Plum, hvordan man laver en rigtig chutney - altså sådan som inderne gør det. Desuden blander hun krydderier til en ægte Panch Phoran, som gør selv blomkål til en udsøgt ret.. Danskerne hverken kender eller bruger ret mange krydderier i madlavningen, selvom det er en billig måde at få livliggjort selv de mest klassiske retter. Der er noget magisk over krydderier, deres evner til at få dagligdags ingredienser til at smage som himlen, løfte daglig mad op på et helt andet niveau ved hjælp af tørrede frø, bark, blomster, rødder, blade, som efterhånden kan fås næsten alle vegne. I 10 programmer skal der hjemme i Camillas køkken trylles med de magiske dufte og smukke og mærkeligt udseende planteprodukter.. Sendt første gang 10.04.11

    *For at få en påmindelse på iPhone, skal appen Google Kalender være aktiv