• Tv Guide

 • Google presser Uber med vildt patent

  Posted on

   

  Google Bil

  Inden for ganske kort tid hvis alt går vel vil det være muligt at bestille en selvkørende bil ved hjælp af en app på din telefon. Dette har længe været planen for Uber men nu melder internetgiganten Google sig for alvor på banen.

  Det smarte ved Ubers app er at du ved hjælp af den kan finde den nærmeste ledige Uber bil lynhurtigt på et lille kort på din telefon. Men i dag skal du oplyse adress og vejnavn når du vil hentes af en Uber bil.

  Med Googles nye teknologi er det derimod muligt at finde frem til dig via din geografiske position. Så er det lige pludselig ikke noget problem at du står på mørk landevej eller i nødsporet på en motorvej.

  Den store forskel fra Ubers tjeneste og så Googles nye patent er at Googles selvkørende biler hurtigt kan regne ud hvor den kan samle dig op så den ikke bryder færdselsreglerne som den ellers ville gøre hvis samlede dig op i nødsporet på en motorvej.

  Der går helt sikkert ikke lang tid før vi ser selvkørende biler på de danske veje rundt omkring. Det bliver både privatbiler og taxaer som kommer til at pryde de danske veje. Det bliver spændende at følge udviklingen.