[cwa id='home-page-top']

For første gang er Netflix klar med en ny dansk tv-serie

Posted on

The Rain

 

Den amerikanske streamings gigant Netflix opruster på det danske marked ved at lave tv-serie “The Rain”, som er blevet optaget i Danmark og Sverige. Endvidere har tv-serien primært danske skuespiller på rollelisten og så bliver der snakket dansk i tv-serien.

Tv-serien “The Rain” handler om at civilisationen, som vi kender den, er forsvundet. Seks år efter at en altødelæggende virus har udslettet det meste af den skandinaviske befolkning, forsøger et søskendepar, sammen med en gruppe unge overlevende at finde ud af om en verden er opstået et andet sted.

Blandt skuespillerne finder vi blandt andet, Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen, Alba August, Lars simonsen og Angela Bundalovic. Tv-serien “the Rain” er skrevet af Jannik Tai Mosholt, som blandt andet også har været forfatter på DR’s drama tv-serier “Arvingerne” og “Borgen”

Tv-serien “The Rain”, som skal være med til at gøre Netflix endnu større i Danmark, har premiere på Netflix den 4 maj. Ind til da kan du se traileren til tv-serien her under: