[cwa id='home-page-top']

Filmtrilogien “Ringenes Herre” bliver til en tv-serie hos Amazon

Posted on

Ringenes Herre

 

Den verdensomspændende internet virksomhed, Amazon har offentliggjort at de har købt de globale rettigheder til at lave en tv-serier af filmtrilogien “Ringenes Herre”.

Dermed går den intense krig i mellem de store globale streamingtjenester, som Netflix, HBO og Amazon Prime Video, en endnu mere konkurrenceprægede tid imøde.

Men hos forbrugerne er der kun grund til at smile. Nu bliver der nemlig endnu mere underholdning, at fordrive tiden med, hos de forskellige streamingtjenester.

Idéen med at lave en tv-serier af filmtrilogien “Ringenes Herre” er, at Amazon Prime Video gerne vil væk fra at være en niche streamingtjeneste som ellers kun er kendt for tv-serier som, “Mozart in the jungle”, “Transparent”, der begge to ikke har en særlig bred international seer appel.

Det bliver meget spændende og se hvordan tv-serien kommer til at tage sig ud. Filmtrilogien “Ringenes Herre”, har modtaget et hav af priser. Alene filmen “Kongen vender tilbage” modtog 11 gyldne statuetter ved Oscar uddelingen i 2004.