• Tv Guide

 • Emmelie vender tilbage til Eurovision

  Posted on

  Emmelie de Forest

  Emmelie de Forest er den sidste danske vinder af verdens største sangkonkurrence Eurovision. Nu vender hun måske tilbage igen. Men denne stiller hun ikke for Danmark.

  Emmelie de Forest der også er sangskriver skrev blandt andet sangen til Anja Nissen som blev nummer to ved sidste års Danske Melodi Grand Prix. Nu forsøger hun sig som sangskriver igen men denne gang i Storbritannien hvor man på fredag skal finde vinderen som skal deltage i det store Eurovision show.

  Det er den tidligere X-Factor deltager Lucie Jones der skal synge sangen “Never Give Up On You” som foruden Emmelie de Forest er skrevet af danske The Treatment og engelske Lawrie Martin.

  Teamet bag sangen håber selvfølgelig at sangen går hen og vinder så de kan gå hele vejen til det store Eurovision show. Emmelie de Forest siger selv at hun ikke kommer til at stille op som artist igen til Dansk Melodi Grand Prix da det er svært at toppe når hun har vundet en gang.

  Hvem der skal stille op med det danske bidrag til det store Eurovision show finder vi alle sammen ud af d. 25 februar når de ti udvalgte deltager går på scenen til Dansk Melodi Grand Prix 2017 i Herning.