• Tv Guide

 • Desværre ingen Oscar til filmen “Under Sandet”

  Posted on

  The Salesman

  Der var store forventninger til den danske film “Under sandet” til den gigantiske Oscar uddeling i Los Angeles natten til mandag. Film var nemlig nomineret i kategorien årets bedste ikke engelsksprogede film. Men desværre var det ikke den danske film “Under Sandet” der løb med den fine pris.

  I Danmark er filmen “Under Sandet” set af mere end 175.000 i biografen. Skuespilleren Roland Møller spiller hovedrollen i filmen som sergenten Carl Leopold der får ansvaret for en gruppe ganske unge tyske krigsfanger. De skal sammen stå for oprydningen af miner ved den jyske vestkyst.

  Vinderen i kategorien årets bedste ikke engelsksprogede film gik til den iranske film “The Salesman” Men instruktøren til filmen “The Salesman” Asghar Farhadi modtog ikke selv den meget fine Oscar pris da han ikke var mødt op til den store Oscar uddelingen i protest mod USA’s nye præsident Donald Trump.

  Her under kan du se traileren til den iranske film “The Salesman” som løb med en Oscar lige foran næsen på den danske film “Under Sandet” natten til mandag i Los Angeles ved den store Oscar uddeling.