• Tv Guide

 • Dansk skuespiller får hovedrollen i stor tv-serie

  Posted on

  The Rain

  Den danske skuespiller Emil Grønnegaard der her hjemme nok er mest kendt for sin rolle i den populære tv-serie “Arvingerne”. Han har blandt andet også medvirket i rollen som den gale konge i den succesfulde danske film “En Kongelig Affære”.

  I øjeblikket er Emil Grønnegaard aktuel i filmen “Den Bedste Mand” som handler om den legendariske bokser Jørgen “gamle” Hansen boksekarriere. Og nu lader det til at han står foran sit store internationale gennembrud.

  Ifølge rygterne har Emil Grønnegaard nemlig fået hovedrollen i Netflix første originale danske tv-serie. Tv-serien har fået titlen “The Rain og skal instrueres af Natasha Arthy og Kenneth Kainz. Foruden Emil Grønnegaard medvirker Bille Augusts datter Alba August og Iben Hjejle.

  Tv-serien “The Rain” er en fremtidsfilm og handler om en brutal virus der har udslettede størstedelen af den befolkningen i skandinavien. En gruppe unge mennesker giver sig i kast med at finde ud af om en ny verden er opstået et andet sted.

  Tv-serien “The Rain” får international premiere på Netflix i løbet af 2018. Tv-serien bliver tilgængelig for alle Netflixs over 100 millioner bruger.