• Tv Guide

 • Andrea Rudolph scorer kassen på creme eventyr

  Posted on

  Andrea Elisabeth Rudolph

  Andrea Elisabeth Rudolph der blandt andet er kendt som tidligere “Vild Med dans” værtinde kan gå stor grinede hele vejen ned til banken. Årsregnskabet for hendes firma Rudolph Care der producere miljøvenlige skønhedsprodukter går nemlig over al forventning.

  Men det har ikke været en “dans på roser” hele vejen. De første 6 år kørte firmaet med underskud og først i 2012 kom der et overskud på ca. 600.000 kroner i hendes firma. Dette overskud er nu vokset til hele 6,6 millioner efter skat vel og mærket.

  Andrea Elisabeth Rudolph fik idéen til sine miljøvenlige skønhedsprodukter i 2006 da hun deltog i en kemi kampagne for Greenpeace. Imens at hun ventede barn med den tidligere håndboldspiller Claus Møller Jacobsen lod hun sin krop teste for forskellige skadelige stoffer.

  På trods af at Andrea Elisabeth Rudolph var den næst yngste ud af 8 testpersoner havde hun flest kemikalier i blodet ud af dem alle testpersoner. Det blev starten på hendes firma Rudolph Care der producere miljøvenlige skønhedsprodukter. Firmaet produkter har både svanemærket og økocertificering.