[cwa id='home-page-top']

Amalie og Ulven Peter har “måske” fundet sammen igen

Posted on

Amalie Szigethy og 'Ulven' Peter Birch

 

Det lader til at den gamle ordsprog, “gammel kærlighed ruster ikke” holder stik. I hvert fald er et af Danmarks mest kendte realitypar, Amalie Szigethy og “Ulven” Peter Birch set kysse sammen igen.

Det er ellers ikke særlig lang tid siden, at “Ulven” Peter Birch, dannede par med Natalie Gray Christoffersen, men det ser ud til være helt slut nu. “Ulven” Peter Birch, prøver nu ihærdigt at få overtalt Amalie Szigethy, til at komme tilbage og danne par med ham igen.

Amalie Szigethy, er dog ikke helt sikker på, at hun vil gå tilbage, og genoptage forholdet i mellem dem igen. Godt nok har de i alt hemmelighed set hinanden en gang i mellem. Men der stadigvæk langt fra det, og så til et seriøst forhold. Nu kan kun fremtiden vise, hvad der kommer til at ske, i mellem de to turtelduer.

,Men det er helt sikkert, at de bestemt ikke har haft et stille kærlighedsliv. Her under kan du se Amalie Szigethy, fortælle i tv-programmet, “Go’ Morgen Danmark”, om hendes forhold til, “Ulven” Peter Birch, tilbage i 2011.