Badehotellet hedder TV2’s nye store tv-serier i 2014

Badehotellet

Mandag den 30. december kl. 20 i det nye år 2014 kan du tage til Nordjylland i den bedste sendetid på TV2 det er nemlig her at Badehotellet ligger. Tv-serien Badehotellet er et vakse ægte stykke hverdagsdrama med omdrejningspunkt i mellemkrigstiden nærmere betegnede mellem 1928 og 1933.

 

 

Badehotellet på TV2

 

 

Københavnerne mod de lokale

I hovedrollerne ses Ole Thestrup og Bodil Jørgensen som spiller ejerne af Badehotellet  der tager i mod de rige gæster der ankommer fra København. Lokalbefolkningen der lever under noget mere beskedne forhold er ikke videre begejstrede for gæsterne på Badehotellet og det skaber diverse konflikter i mellem Københavnerne og de lokale beboer.

 

 

Badehotellet - Spændende ny tv-serier på TV2

 

 

Meget erfarent manuskriptpar instruktør

Det er de meget erfarende forfatter Stig Thorsboe og Hanna Lundblad der bl.a. også har stået bag så store succeser som tv-serierne Lykke, Taxa, og Krøniken der har skrevet historien om Badehotellet. Det er instruktøren Hans Fabian Wullenweber der også har instrueret Klatretøsen, musicalen Bora Bora, gyseren Cecilie samt fem afsnit af Forbrydelsen og to afsnit af tv-serien Livvagterne. Tv-serien Badehotellet har et budget på ikke mindre end 40 millioner kroner for første sæson og foreløbig  er der planlagt fire sæsoner.

 

 

Tv-serien Badehotellet på TV2

 

 

Medvirkende skuespiller

Udover Ole Thestrup  og Bodil Jørgensen kan man bl.a. opleve Anne Louise Hassing og Lars Ranthe (som grossererpar) og Cecilie Stenspil, Jens Jacob Tychsen, Waage Sandøe samt Rosalinde Mynster, Amalie Dollerup og Morten Henningsen.

 

 

 

Se et klip fra tv-serieren her under:

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>